Registrer stjålet bil, sykkel, båt eller lastebil

Ved å føre et stjålet kjøretøy, en bil, motorsykkel, båt, bobil, anlegg eller en lastebil inn i Digitpols stjålne kjøretøydatabase, vil dette umiddelbart gjøre det mulig for kjøretøyet å være synlig over et bredt spekter av sosiale medieplattformer, på internett og deles med Digitpols etterforskningspartnere.

Ved å registrere et kjøretøy i den stjålne bildatabasen, sendes et varsel med informasjon om kjøretøyet på tvers av sosiale medier og sendes på nytt med noen få timers mellomrom, kjøretøyets chassisnummer (VIN), kjøretøyidentifikasjonsnummer, merke, modell, farge og lisensplate vil bli oppført på første side av google som stjålet. Dette er viktig når en stjålet bil sendes ut av landet ditt eller blir kontrollert av toll-, politi- eller importmyndigheter eller potensielle kjøpere.

Hvis bilen din blir rapportert til det lokale politiet, kan det hende serienummeret, VIN og lisens ikke vises i et offentlig Internett (google) -søk som stjålet, og derfor gir denne stjålne kjøretøydatabasen publikum ekstra ressurser for å bekjempe kjøretøyskriminalitet og øke sjanser til å gjenopprette et stjålet kjøretøy.

Digitpol tilbyr denne databasen med stjålne kjøretøyregister med sikte på å skape offentlig bevissthet og øke sjansen for utvinning, i noen tilfeller kan DIGITPOL tilby operativ støtte med Search and Recovery.

Administrasjonen koster, vi belaster 19USD eller 16Euro, eller for å føre kjøretøyet ditt opp i databasen over stjålne kjøretøy. Denne avgiften belastes ved betaling i din lokale valuta til valutakursen på 19 USD, som er ca. 16EUR. USD blir kunngjort som global valuta, du blir belastet i din lokale valuta!

Databasen er kunngjort på engelsk for å sikre at den er lesbar globalt.

Hva du skal gjøre hvis bilen din blir stjålet

  1. Kontakt nærmeste politistasjon umiddelbart for å sende inn en stjålet bilrapport.
  2. Kontakt forsikringsselskapet for å inngi krav så snart du oppdaget at bilen din ble stjålet. Gi forsikringsselskapet nummeret om tyverirapporten.
  3. Informer politiet hvis du har installert GPS-sporingssystemer og gi politiet påloggingsinformasjonen.
  4. Rapporter den stjålne bilen til Digitpol og be om at bilen føres inn i den internasjonale databasen om stjålne biler. Be om Digitpol for å søke etter bilen.

 

Hva skjer når du rapporterer et kjøretøy til Digitpol?

Hvis du rapporterer et stjålet kjøretøy til Digitpol, vil vi undersøke dataene. Hvis VIN / Plate er oppført som stjålet, vil vi sende et varsel om kjøretøyets informasjon som bilder, merke, modell, bilskilt og VIN til vårt internasjonale kjøretøy kriminalitetsetterforskningsnettverk som består av grenseoverganger, toll, havnemyndigheter, skipsfartsbyrå, politi og private etterforskningsteam. Et varsel sendes ut på tvers av sosiale medier og sendes på nytt noen få timer. Serienummeret for stjålne kjøretøyer, FIN, VIN og lisensplate blir oppført på første side av google som stjålet

 

Når vil vi søke etter kjøretøyet?

SØK etter et stjålet kjøretøy er en spesifikk tjeneste og det er bare mulig når visse parametere er oppfylt. Hvis vi kan bruke SØK-prosedyren, vil vi varsle deg.

 

Deling:

Hvis du lister opp et kjøretøy til denne databasen, vil Digitpol dele alle objektdata som bilmerke, modell, farge, produsentår, motorvariant med politi, tollvesen, havnemyndigheter, etterforskere og vårt partnernettverk. Ingen personlige data vil bli delt slik.

ANPR:

Hver sak som blir rapportert til Digitpol, blir registreringsskiltet lagt inn i et ANPR-system, og hvis en HIT blir oppdaget, varsler Digitpol politiet i regionen som er ansvarlig for påvisningen.

Søketeam:

Hvis et kjøretøy blir rapportert til politiet og politiet som behandler saken er enig, i noen tilfeller, gir Digitpol operasjonell støtte med søk og gjenoppretting, dette inkluderer, avhengig av tyveriets beliggenhet, kan et responsteam delta i området og søke for kjøretøyet, skyldes dette at mange stjålne biler ofte står parkert noen dager før de ble flyttet andre steder. Hvis kjøretøyet ditt blir stjålet i et område som Digitpol driver en søke- og gjenopprettingstjeneste, vil vi kontakte deg.