Stjålet bildatabase

International Stolen Car Database er en aktiv database med stjålne biler, båter, motorsykler og lastebiler. Digitpol er ansvarlig for vedlikehold og registrering av denne stjålne bildatabasen og registrerer stjålne, etterlyste og underslåtte biler for USA, Europa, Asia, Afrika og Stillehavet. Alle kjøretøy som er oppført i denne databasen er ønsket som stjålne gjenstander.

Hvis du finner et kjøretøy som er oppført i denne stjålne bildatabasen, kan du kontakte Digitpol eller nærmeste politistasjon så snart du oppdager kjøretøyet.

Ved å registrere et kjøretøy i den stjålne bildatabasen, sendes et varsel med informasjon om kjøretøyet på tvers av sosiale medier og sendes på nytt med noen få timers mellomrom, kjøretøyets chassisnummer (VIN), kjøretøyidentitetsnummer, merke, modell, farge og lisensplate vil bli oppført på første side av google som stjålet. Dette er viktig når en stjålet bil sendes ut av landet ditt eller blir kontrollert av toll-, politi- eller importmyndigheter eller potensielle kjøpere. Hvis bilen din blir rapportert til det lokale politiet, kan det hende serienummeret, VIN og lisens ikke vises i et offentlig Internett (google) -søk som stjålet, og derfor gir denne stjålne kjøretøydatabasen publikum ekstra ressurser for å bekjempe kjøretøyskriminalitet og øke sjanser til å gjenopprette et stjålet kjøretøy.

Det er bevist at mange kjøpere har søkt på et VIN på nettet før de kjøpte et kjøretøy. Derfor er det viktig at det eksisterer et kjøretøy i denne databasen for å varsle politiet, tollvesenet, publikum, en potensiell kjøper eller et import- / eksportkontor for kjøretøy.

Hvis kjøretøyet / bilen din blir stjålet, må du umiddelbart rapportere tyveriet til nærmeste politistasjon og deretter ringe til Digitpol for å hjelpe deg med søket ved å føre opp en stjålet bil eller lete etter kjøretøyet. Så snart tyveriet er politianmeldt, utsteder politiet en internasjonal ordre basert på VIN og lisensplate. Kjøretøyet er deretter ønsket internasjonalt og på Interpol SMV-databasen. I noen tilfeller gir Digitpol operasjonell støtte med Search and Recovery.