Webwinkel

Website-ontwikkeling wordt aangeboden aan klanten die een robuuste, solide en veilige website nodig hebben. De codeerders van Digitpol zetten hun jarenlange ervaring in IT-beveiliging in het coderen van een website. We kunnen een website ontwikkelen, ontwerpen, hosten en leveren binnen 24 uur. We bouwen webwinkels, webwinkels, winkels, e-commerce winkels en zakelijke sites.

Digitpol is een geaccrediteerde leverancier van IT-ondersteunende diensten aan het bedrijfsleven. Digitpol biedt ICT-ondersteuning, Domain, Hosting, Data Management, Email Services, Cloud, System Administration, Software, Updates, Backups en Security. Digitpol zijn IT-leveranciers voor industriële standaard hardware- en softwareoplossingen.

ICT-specialisten

Bij Digitpol zijn we voornamelijk een cybersecuritybedrijf, dus waarom bieden we website-ontwikkeling aan? De reden is dat veel van onze klanten in de loop van de jaren zijn aangevallen door slecht gebouwde sites en dat ze een fortuin hebben betaald voor deze sites, velen hadden een slechte code en open einden, daarom hebben we de beslissing genomen om onze klanten te helpen door hun sites opnieuw op te bouwen, in de meeste gevallen hebben we de site opnieuw opgebouwd vanaf nul. Combineer dus onze beveiliging, codering en IT-vaardigheden in website-ontwikkeling en we zijn er zeker van dat we dit product op uw gemak en volgens de hoogste standaard aan u kunnen leveren. Bij Digitpol kennen we elk aspect van IT, van digitaal forensisch onderzoek tot beveiliging, we erkennen hoogwaardige IT-oplossingen en premium merken door applicaties te testen voordat we ze aan onze klanten aanbieden, deze test vereist specialistische en diepgaande kennis van cyber- en digitale componenten . De IT-specialisten van Digitpol zijn volledig gecertificeerd op het gebied van cybersecurity, computerforensica, netwerkforensica, installatie en reparaties voor de merken die we gebruiken in de IT-omgevingen die we bouwen en bewaken.

Digitpol heeft jarenlange ervaring met WordPress, SEO, Google Ranking, Advertenties en alle CMS en mag zich gerust een expert noemen. Digitpol heeft ook de expertise voor andere CMS-systemen of frameworks.

 

Bij Digitpol nemen we cyberveiligheid op in al onze IT-ondersteuningsdiensten, aangezien cyberveiligheid een cruciaal onderdeel is van de dagelijkse werking van IT-systemen. De beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 reactieteam. Onze IT-ondersteuning biedt 24/7 telefonische en hulp op afstand, onze ondersteuningsdienst lost eventuele problemen of bugs op en biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Een vraag stellen

First things first

All aspects of our work processes, organization and operations are oriented towards our customers’ needs.