Privé Detectivebureau

Nederlands particulier onderzoeksbureau, Digitpol Privé Detectivebureau biedt agentschappen en bedrijven professionele onderzoeksexpertise die nodig is om conflicten op te lossen door middel van gedetailleerde feitenonderzoek en analyse, die kan worden uitgevoerd met open en gesloten onderzoeksmethoden. We combineren digitale en fysieke onderzoeksmethoden. Sinds 2013 hebben we onderzoek en forensische diensten geleverd aan onze klanten wereldwijd, Digitpol heeft een ongeëvenaard trackrecord in het uitvoeren van complexe onderzoeken en het werken met externe adviseurs om wettig onderzoek, onderzoek of regelgevende onderzoeken uit te voeren en af ​​te sluiten. Digitpol is een toonaangevende particuliere inlichtingendienst in Nederland. Digitpol is actief in heel Europa.

De digitale forensische experts van Digitpol, onderzoekers van cybercriminaliteit en traditionele onderzoekers bieden operationele en deskundige ondersteuning om agentschappen te helpen met hun kritische feitelijke bevindingen, indien nodig, bij te staan ​​bij het uitvoeren van interne beoordelingen of onderzoeken naar wandaden, vaak dergelijke onderzoeken en hun nasleep, kunnen ernstige risico's opleveren voor bedrijven en hun aandeelhouders zoals het beschadigen van hun producten, activiteiten en reputatie.

Digitpol is een erkend en geaccrediteerd bureau voor strafrechtelijk onderzoek dat gespecialiseerd is in operationele ondersteuning en onderzoeksdiensten om transnationale misdrijven te bestrijden. We werken samen met wetshandhavingsinstanties en belanghebbenden in de sector.

Particulier onderzoek

Digitpol is uw vertrouwde partner in onderzoek en onderzoek, gespecialiseerd in fraudeonderzoek, spionageonderzoek, digitaal forensisch onderzoek, beveiliging en onderzoeksdiensten. Wij bieden operationele diensten zoals Computer Forensics, Mobile Phone Forensics, eDiscovery, Internet Monitoring, Telecoms, Interception, Penetration Testing, Anti-Surveillance, Insurance Fraud, Criminal Investigation, Asset Tracing and Recovery.

De kantoren van Digitpol zijn uitgerust met de modernste forensische technologie en workshops voor onderzoek. Onze partners hebben kantoren in grote steden over de hele wereld, waardoor we onze diensten wereldwijd kunnen aanbieden.

Bedrijfsfraude

Bij vermoeden van bedrijfs- of financiële fraude wordt van bedrijven verwacht dat zij zich bij de politie melden, vaak heeft de politie niet de tijd om actie te ondernemen wegens gebrek aan bewijs of tijd en daarom huren bedrijven Digitpol in om de omstandigheden rond de ontdekte fraude te onderzoeken. Het Cyber- en Fraud-team van Digitpol is gecertificeerde fraude en forensische examinatoren en kan worden ingezet om te helpen bij alle zaken die verband houden met bedrijfsfraude, afpersing, misleiding en commerciële spionage.

Digitpol gebruikt effectieve factfinding-strategieën op maat en fraudeonderzoeken, waaronder enkele undercoveronderzoeken, open en gesloten interviews met werknemers, forensische analyse van computers, telefoons, e-mails, analyse van documenten en metagegevens.

Digitpol kan frauduleuze activiteiten onderzoeken, zoals:

 • Handel met voorkennis
 • Diefstal van gegevens
 • Onderzoek hacking
 • Factuurfraude
 • CEO-fraude
 • Wangedrag van het personeel
 • Diefstal van goederen
 • Handelsgeheimen
 • Malware geplant door ex-medewerkers
 • Commerciële spionage
 • Concurrerende spionage

Onze risicogebaseerde aanpak stelt ons in staat om het juiste niveau van due diligence uit te voeren en indien nodig zetten we traditionele bewaking in. We gaan overal naartoe!

 

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31558448040