Privé Detectivebureau

Digitpol Privé Detectivebureau biedt agentschappen en bedrijven professionele onderzoeksexpertise die nodig is om conflicten op te lossen door middel van gedetailleerde feitenonderzoek en analyse, die kan worden uitgevoerd met open en gesloten onderzoeksmethoden. We combineren digitale en fysieke onderzoeksmethoden. Sinds 2013 hebben we onderzoek en forensische diensten geleverd aan onze klanten wereldwijd, Digitpol heeft een ongeëvenaard trackrecord in het uitvoeren van complexe onderzoeken en het werken met externe adviseurs om wettig onderzoek, onderzoek of regelgevende onderzoeken uit te voeren en af ​​te sluiten. Digitpol is een toonaangevende particuliere inlichtingendienst in Nederland. Digitpol is actief in heel Europa.

Digitpol is een erkend en geaccrediteerd bureau voor strafrechtelijk onderzoek dat gespecialiseerd is in operationele ondersteuning en onderzoeksdiensten om transnationale misdrijven te bestrijden. We werken samen met wetshandhavingsinstanties en belanghebbenden in de sector.

Vermiste personen opsporen
Wanneer een persoon vermist wordt of het bewijs van een vermiste persoon verloren gaat, moet de politie 24 tot 48 uur wachten. Dan gaat kostbare zoektijd verloren. Als we verloofd zijn, kunnen we snel reageren en dit vergroot de kans om een ​​vermiste persoon te lokaliseren. Ons wereldwijde netwerk maakt zoekopdrachten in het buitenland mogelijk.

Alimentatieonderzoek
Als uw betalende partner alimentatie heeft met uw ex-partner en u hoort dat uw ex samenwoont met een nieuwe partner die een baan heeft of betaald werk doet, wilt u dit laten onderzoeken zodat u mogelijk de betaling geheel moet staken of een deel van.

Overspelonderzoek
Als je signalen van je partner opmerkt die niet kloppen of een vermoeden hebben, zoals verhalen die de hele tijd veranderen, nieuwe ontmoetingen met vrienden of regelmatiger overwerk. Vaak zijn signalen dat uw partner plotseling en vaak onbereikbaar is aan de telefoon wanneer de mobiele telefoon normaal gesproken dicht bij hem / haar wordt gehouden. Verdachte tekens of signalen kunnen vaak duiden op een vals spelende partner. Deze situaties zijn complex wanneer er kinderen bij betrokken zijn of veel middelen daarvoor zullen we het juiste bewijs verkrijgen.

Particulier onderzoek

Digitpol is uw vertrouwde partner in onderzoek en onderzoek, gespecialiseerd in fraudeonderzoek, spionageonderzoek, digitaal forensisch onderzoek, beveiliging en onderzoeksdiensten. Wij bieden operationele diensten zoals Computer Forensics, Mobile Phone Forensics, eDiscovery, Internet Monitoring, Telecoms, Interception, Penetration Testing, Anti-Surveillance, Insurance Fraud, Criminal Investigation, Asset Tracing and Recovery.

De kantoren van Digitpol zijn uitgerust met de modernste forensische technologie en workshops voor onderzoek. Onze partners hebben kantoren in grote steden over de hele wereld, waardoor we onze diensten wereldwijd kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31558448040