GPS Volgsysteem met snelle reactie en onderzoek - €33 Per Maand

GPS Volgsysteem met snelle reactie en onderzoek

Auto GPS volgsysteem aangesloten op monitoring team om te traceren wanneer het voertuig wordt gestolen. Geleverd, gemonteerd en bewaakt door een snel reagerende eenheid. Dit product, een GPS Tracker en LBS trackingfuncties. De tracker is een betaalbare oplossing en geeft nauwkeurige resultaten. De tracker is te lokaliseren door het versturen van een sms of via een cloud database. Elke tracker wordt voor verzending volledig getest.

Bij aankoop zullen we de GPS Tracker installeren en een overeenkomst opstellen voor een snelle opvolging bij diefstal. Als het voertuig wordt gestolen, gaat het monitoring team er automatisch achteraan teneinde het voertuig op te sporen. Als het voertuig wordt verplaatst na bepaalde uren of uit een te beschrijven  lokatie wordt verplaatst, wordt de GPS Tracker geactiveerd.

De Tracker bestellen

Zodra je de tracker hebt besteld, versturen we deze nog dezelfde dag. Als u ook kiest voor een installatie van de GPS tracker neemt  Digitpol contact  met u op om de installatie te bespreken.

Installatie van de Tracker

Als u wilt dat de GPS tracker door Digitpol wordt geinstalleerd  is dit mogelijk binnen Nederland. Wij stellen met U een contract op over de specifieke uren dat het monitoring team actief is. Bijvoorbeeld tussen 24:00 en 06:00 uur. Voorts geeft U ons dan ook de bevoegdheid om achter het gestolen opject aan te gaan. Immers u weet dan nog niet dat het voertuig is gestolen. Het monitoring team bestaat uit voormalig opsporings ambtenaren.  Zij hebben de kennis en de ervaring om een succes volle opsporing uit te voeren.

Voor wie is dit bestemd

Het is toepasbaar op eke gewenste situatie. U als klant geeft aan wat voor u van belang is. Voor commerciele bedrijven welke hun voertuigenpark  niet gebruiken buiten specifieke uren. Bijvoorbeeld de auto wordt tussen 24:00 en 06:00 niet gebruikt. Ook voor huurauto's welke niet op tijd worden ingeleverd en voor vaartuigen welke snachts niet worden gebruikt. Ook voor de bezitters van classsic cars is dit ideaal. Als u niet iedere dag gebruik maakt van het voer- of vaartuig.

Kosten?

De kosten zijn 33 euro per maand, inclusief tracker, installatie en de snelle reactieservice

Over ons ?

Digitpol is erkend door- en heeft een licentie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder nummer POB1557 De Gestolen Car Investigation Unit van Digitpol is wereldwijd actief met kantoren in Nederland, Boedapest, Kosovo, Londen, Ghana, en de Westelijke Balkan. We kunnen actief zijn in Rusland en het Midden-Oosten (UAE). Onze experts hebben tientallen jaren ervaring met het onderzoeken van voertuigcriminaliteit, het volgen van gestolen auto's, het traceren van auto's en de repatriëring van gestolen voertuigen / auto's. Wanneer Digitpol wordt ingeschakeld om een ​​gestolen auto / voertuig terug te halen, werken we met eerlijke en transparant contracten. Wij zijn leiders in het volgen en repatriëren van voertuigen.

Bestel de tracker en service

GPS volgsysteem
Fiat 500 GPS Tracking
Fiat 500 tracker
CHR tracker GPS

Juli 2020

Het eerste halfjaar van 2020 is het aantal gestolen personenauto’s met 9,3% gedaald. In totaal zijn er 3272 personenauto’s gestolen. Personenauto’s van 4 jaar en ouder laten de sterkste daling zien met -11,3%. Lichte bedrijfswagens laten daarentegen een forse stijging zien: er werden er 844 gestolen, tegen 650 in de eerste 6 maanden van vorig jaar. In Amsterdam nemen de diefstallen fors af met ruim 19%, Rotterdam laat een forse stijging zien van 16% over het totaal aantal diefstallen.

Nieuwe merken

Toyota, Renault, Fiat, Lexus en Mazda vallen dit eerste halfjaar op door stijging in het aantal diefstallen. De traditionele merken zoals Volkswagen, Audi, BMW en Opel laten een gestage daling zien. Bij de hybridevoertuigen zijn Toyota en Lexus de meest gestolen merken.
Personenauto’s van 0-3 jaar, die in maart, april en mei aanzienlijk minder werden gestolen, laten in de maand juni weer een toename zien van ruim 27%.

Lichte bedrijfswagens

Bij deze categorie zien we over alle maanden een gestage stijging in het aantal diefstallen. Er wordt slechts 33,4% van de lichte bedrijfswagens teruggevonden. Diefstallen vinden voornamelijk plaats in de zuidelijke provincies en in de regio Rotterdam. Mercedes en Volkswagen worden het meest gestolen.

Maatwerk

“De daling van het aantal gestolen personenauto’s staat in schril contrast met de forse stijging van de diefstal van lichte bedrijfswagens en toont aan dat maatwerk in zowel preventie als opsporing wenselijk is” zegt Hendrik Steller, Manager van Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit.

GPS Tracking Digitpol
Asset Recovery]
smv 8