GPS Tracker met snelle reactie en onderzoek - €33 Per Maand

GPS Tracker met snelle reactie en onderzoek, Auto GPS tracker aangesloten op monitoring team om te traceren wanneer het voertuig wordt gestolen. Geleverd, gemonteerd en bewaakt door een snel reagerende eenheid. Dit product, een GPS Tracker en LBS trackingfuncties. De tracker is een betaalbare oplossing en geeft nauwkeurige resultaten. De tracker is te lokaliseren door het versturen van een sms of via een cloud database. Elke tracker wordt voor verzending volledig getest.

Bij aankoop zullen we de GPS Tracker installeren en een overeenkomst opstellen voor een snelle opvolging bij diefstal. Als het voertuig wordt gestolen, gaat het monitoring team er automatisch achteraan teneinde het voertuig op te sporen. Als het voertuig wordt verplaatst na bepaalde uren of uit een te beschrijven  lokatie wordt verplaatst, wordt de GPS Tracker geactiveerd.

De Tracker bestellen

Zodra je de tracker hebt besteld, versturen we deze nog dezelfde dag. Als u ook kiest voor een installatie van de GPS tracker neemt  Digitpol contact  met u op om de installatie te bespreken.

Installatie van de Tracker

Als u wilt dat de GPS tracker door Digitpol wordt geinstalleerd  is dit mogelijk binnen Nederland. Wij stellen met U een contract op over de specifieke uren dat het monitoring team actief is. Bijvoorbeeld tussen 24:00 en 06:00 uur. Voorts geeft U ons dan ook de bevoegdheid om achter het gestolen opject aan te gaan. Immers u weet dan nog niet dat het voertuig is gestolen. Het monitoring team bestaat uit voormalig opsporings ambtenaren.  Zij hebben de kennis en de ervaring om een succes volle opsporing uit te voeren.

Voor wie is dit bestemd

Het is toepasbaar op eke gewenste situatie. U als klant geeft aan wat voor u van belang is. Voor commerciele bedrijven welke hun voertuigenpark  niet gebruiken buiten specifieke uren. Bijvoorbeeld de auto wordt tussen 24:00 en 06:00 niet gebruikt. Ook voor huurauto's welke niet op tijd worden ingeleverd en voor vaartuigen welke snachts niet worden gebruikt. Ook voor de bezitters van classsic cars is dit ideaal. Als u niet iedere dag gebruik maakt van het voer- of vaartuig.

Kosten?

De kosten zijn 33 euro per maand, inclusief tracker, installatie en de snelle reactieservice

Over ons ?

Digitpol is erkend door- en heeft een licentie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder nummer POB1557 De Gestolen Car Investigation Unit van Digitpol is wereldwijd actief met kantoren in Nederland, Boedapest, Kosovo, Londen, Ghana, en de Westelijke Balkan. We kunnen actief zijn in Rusland en het Midden-Oosten (UAE). Onze experts hebben tientallen jaren ervaring met het onderzoeken van voertuigcriminaliteit, het volgen van gestolen auto's, het traceren van auto's en de repatriëring van gestolen voertuigen / auto's. Wanneer Digitpol wordt ingeschakeld om een ​​gestolen auto / voertuig terug te halen, werken we met eerlijke en transparant contracten. Wij zijn leiders in het volgen en repatriëren van voertuigen.

Bestel de tracker en service

Gestolen Auto
Stolen Audi Q8 copy
ANPR Patrol
Asset Recovery]

Daling voertuigdiefstal vlakt af

16 juli 2019 - De eerste 6 maanden van 2019 is het aantal gestolen personenauto’s slechts licht gedaald ten opzichte van 2018. Het eerste halfjaar werden er 3606 gestolen tegen 3642 in dezelfde periode van 2018. Ook het aantal diefstallen van andere voertuigen daalt licht. Alleen brom- en snorfietsen worden fors meer gestolen (+12,8%).

Jonge voertuigen 0-3 jaar populair

Opvallend is dat de diefstal van jonge voertuigen toeneemt met 12%. Diefstal van 2 jaar oude voertuigen stijgt het meest, met 38,7%. De Audi A1 en de Fiat 500 dragen met name bij aan deze stijging. De VW Golf en de Polo, worden ondanks forse daling, nog steeds het meest gestolen. De diefstal van hybride voertuigen blijft nagenoeg gelijk waarbij Toyota en Lexus het meest populair zijn. De Mercedes Vito en Sprinter en de VW Transporter zijn bij elkaar goed voor 58 % van de gestolen lichte bedrijfswagens. Bijna 50% van de motorfietsen wordt gestolen in Amsterdam en Den Haag.

Terugvindpercentage

Het totale aantal voertuigen dat op de eerste dag wordt teruggevonden, is wederom licht gestegen van 34,4% naar 36,6 %. Het versnelde aangifteproces bewijst daarmee blijvend zijn toegevoegde waarde. Opvallend is dat voertuigen die een grote diefstalstijging laten zien een laag terugvindpercentage hebben: bij de Audi A1 is dit 16% en bij de Fiat 500 maar 15%. Van gestolen Harley Davidsons wordt slechts 5,3 % teruggevonden.

Preventie

"De diefstal toename van jonge voertuigen toont de georganiseerdheid van de autodieven aan en dus blijft aandacht voor preventie en intensieve samenwerking bij de opsporing essentieel." zegt Hendrik Steller, Manager van Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit.

Het Duitse Bundeskriminalamt gebruikt de 2011 cijfers van de Duitse vereniging van verzekeringsmaatschappijen voor de totale economische schade aan gestolen motorvoertuigen: bijna 260 miljoen euro. Dit bedrag vertegenwoordigt alleen gestolen voertuigen (en niet bijvoorbeeld voertuigen die verloren zijn gegaan door fraude). De totale economische schade is een stijging van bijna 1% in vergelijking met 2010 en een stijging van 19% vergeleken met het gemiddelde totale bedrag van de voorgaande 5 jaar. Bovendien was de gemiddelde individuele claim hoger. Dit kan worden veroorzaakt door een hogere marktwaarde van de gemiddelde auto die wordt gestolen of een indicatie van een trend waarbij motorvoertuigen met een hogere waarde worden getarget. @BKA

Voertuigcriminaliteit is een zeer georganiseerde criminele activiteit die alle regio's van de wereld treft en die duidelijk verband houdt met georganiseerde misdaad en terrorisme. Voertuigen worden niet alleen voor hun hele functionaliteit gestolen, voertuigen worden ook verhandeld om andere misdaden te financieren. Ze kunnen ook worden gebruikt als bomendragers of bij het plegen van andere misdaden. Eind december 2015 werden 7,4 miljoen records van gerapporteerde gestolen motorvoertuigen wereldwijd geregistreerd.

GPS Tracking Digitpol
stolen BMW x5 seized
smv 8