Detectiv privat

Agentia de detectivi particulari

DIGITPOL – O agenție internațională de investigare care oferă sprijin global pentru combaterea infracțiunilor transnaționale și pentru combaterea crimelor de zi cu zi cibernetice și digitale, oferim echipe, instrumente și resurse pentru a colabora cu agențiile de aplicare a legii la nivel cooperativ.

Digitpol este o companie globală cu o rețea de detectivi și anchetatori specializați și proiecte publice-private din întreaga lume. Compania noastră oferă suport de investigație necesar pentru rezolvarea conflictelor prin analiză critică și analiză critică. Am efectuat investigații în întreaga lume și am obținut rezultate neegalate de soluționare a litigiilor prin colaborarea cu avocații interni și externi pentru a desfășura și a încheia cu succes anchete interne sau de reglementare.

Our credo

Ora - cea mai scumpă resursă! Ne petrecem timpul pe cele mai dificile zone digitale.

Recent Posts

You need help?

Just contact our experienced and qualified experts.

Mesajul nostru

“Succesul companiei noastre este rezultatul operațiunilor comune, al cercetării, al partenerilor noștri și al muncii în echipă. Succesul partenerilor noștri - succesul nostru! "
President of Digitpol

Partenerii noștri

Este imposibil să-ți imaginezi un viitor fără relații strânse cu parteneri de încredere.

Istoria noastra

Echipa Digitpol are o expertiză combinată de 35 de ani.

Digitpol este specializată în sprijin operațional și servicii de investigație, cum ar fi investigarea criminalității informatice, fraudarea telecomunicațiilor și investigarea crimelor și dispozitivelor auto. Echipa noastră și-a extins abilitățile în domeniul recuperării datelor, cum ar fi criminalistica în domeniul calculatoarelor, criminalistica pentru telefoane mobile, eDiscovery, Cybersecurity și cercetare tehnologică pentru producătorii de echipamente originale și agențiile guvernamentale, precum și clienți privați și publici la nivel internațional. De la crearea noastră în 2013, Digitpol a urmat pulsul crimelor moderne de automobile, tehnologia IOT, tendințele cibernetice și mediile sociale. Monitorizăm evoluțiile acestor aspecte pentru a ne informa cu privire la abordările noastre interne, oferind clienților noștri consultanță excepțională care va dura ani în urmă.

0
Computer Forensic Investigation
0
Cyber Crime Investigation
0
IOT Forensics
0
Automotive Forensics

Digitpol – Suntem în mod constant de formare, evoluție și a deveni mai conștienți. Dorința de a obține rezultate mai bune rezultând în mod constant recunoașterea și aprecierea clienților.

Our experience

We are constantly developing

Proiectele noastre

Tehnologie pentru a contribui la lupta împotriva criminalității.

Vă garantăm executarea rapidă a sarcinii. Deplasați întotdeauna într-un timp specificat și primiți rezultatele dorite în termeni preconizați. Veți aprecia acuratețea condițiilor specificate. Vom face totul bine.

Digitpol este licențiat de Ministerul Securității și al Justiției ca agenție privată de detectivi cu numărul permisului POB1557, suntem recunoscuți ca fiind specializați în domeniul cercetării, al criminalității digitale și al problemelor legate de cibernetică. Digitpol este, de asemenea, înregistrat în Registrul de protecție a datelor.

Asociația Investigatorilor Britanici, formată în 1913, ABI este singura asociație din această industrie care urmează să fie avizată de Societatea de Drept din Anglia și Țara Galilor și inclusă în Schema de Furnizori aprobată de Societatea de Drept a Scoției. Principalul director al Digitpol este membru al ABI, membru de membru: 0/627

Consiliul Analiștilor Internațional a fost înființat în 1955, setul nostru de competențe colective acoperă aproape fiecare aspect al spectrului de investigație, iar membrii individuali sunt cunoscuți pe plan mondial pentru expertiza lor. Standardele noastre de aderare sunt printre cele mai riguroase din domeniu. Principalul director al Digitpol este membru cu drepturi depline.